OMM Training -

Teléfono: 676130773.
Página web: ommtraining.cat.
Especialidades: Entrenador personal, Service establishment.

Opiniones: Esta empresa tiene 23 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de OMM Training

OMM Training

Horario de OMM Training

  • Lunes: 8 a.m.–8 p.m.
  • Martes: 8 a.m.–8 p.m.
  • Miércoles: 8 a.m.–8 p.m.
  • Jueves: 8 a.m.–8 p.m.
  • Viernes: 8 a.m.–8 p.m.
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

OMM Training es un centro especializado en entrenamiento personalizado ubicado en una ubicación privilegiada. Con una amplia gama de servicios, se ha consolidado como un referente en el sector de la salud y el bienestar.

En OMM Training encontrarás un equipo de profesionales altamente cualificados que te guiarán y acompañarán en tu camino hacia el bienestar físico y mental. Su enfoque personalizado garantiza que cada entrenamiento se adapte a las necesidades y objetivos de cada cliente, asegurando resultados óptimos y duraderos.

Entre las especialidades de OMM Training se destacan el entrenamiento personalizado y el servicio de establecimiento. Esto significa que no solo recibirás asesoramiento y entrenamiento individualizado, sino que también contarás con un espacio adecuado y equipado para llevar a cabo tus rutinas de ejercicio de manera segura y efectiva.

Además, OMM Training ha recibido excelentes opiniones en Google My Business, con una opinión media de 5/5, lo que refleja la satisfacción y el éxito de sus clientes.

Para contactar con OMM Training y comenzar tu camino hacia una vida más activa y saludable, puedes hacerlo a través de los siguientes datos de contacto:

No pierdas la oportunidad de darle un impulso a tu bienestar físico y mental. Contacta con OMM Training hoy mismo y comienza a transformar tu vida

Opiniones de OMM Training

OMM Training -
Glòria R
5/5

Fa un any i mig que faig entrenament funcional personal amb ommtraining i n'estic contentíssima. Encara em sorprenen, després de tan de temps, amb exercicis nous i originals. Saben motivar-te molt. Els entrenadors són molt professionals i t'expliquen quin múscul treballes o quina part del cos actives. Totalment recomanable

OMM Training -
Anna Rovira
5/5

Molt bons entrenaments a l'aire lliure

OMM Training -
Carol Padilla
5/5

100% recomanable, entrenaments fets a mida a les teves necessitats. Els entrenaments grupals molt divertits i amens. En el meu cas, entrenaments dedicats a una lesió muscular i readaptació eficaç i ràpida.

OMM Training -
A mp
5/5

OMM training és com està a casa! Gent propera, professionals i amb ganes de fer feina!! Entrenaments dinàmics, divertits i amb bons resultats. Et fan sentir que formes part d'una familia amb un estil de vida saludable! Gassss

OMM Training -
marta pujals
5/5

Experiència molt positiva. És una bona manera de mantenir-se activa, amb exercicis de força, d’equilibri, de resistència…. Fer activitat física a l’aire lliure i en grup és xulo i també em va bé per desconnectar. L’equip de trainners molt bé també, i que vagin rotant ho fa tot més dinàmic. Seguim!

OMM Training -
Marta Llavina
5/5

OMM TRAINING els millors entrenaments a l'aire lliure del baix Montseny.

OMM Training -
Nuria Masnou Pujol
5/5

Una gran oportunitat de gaudir de l'esport a l'aire lliure.

OMM Training -
Alba Arenas Miquel
5/5

Entrenaments molt diversos amb bons professionals

Subir